VSLAir | fulltime | Katwijk (ZH)

Administratief Commercieel Medewerker

Op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende administratieve baan? Dan is deze vacature wat voor jou! Bij VSL air zijn wij flink aan het groeien en op zoek naar een enthousiaste Administratief Commercieel Medewerker die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
Als Administratief Commercieel Medewerker bij VSL ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van aangevraagde offertes en bestellingen van onze klanten. Je verwerkt de orders in de diverse systemen en hebt veelvuldig contact met collega’s en klanten voor het beantwoorden van hun vragen. Jouw werkzaamheden zijn onder anderen:

  • Het invoeren van orders en het bewaken van de voortgang van orders;
  • Het opvolgen van uitgebrachte offertes aan klanten aanvragen;
  • Het up-to-date houden van klanten dossiers;   
  • Het beantwoorden van vragen van klanten.

Wie ben jij?
Jij hebt goede administratieve vaardigheden en bent secuur. Je hebt ervaring met softwareapplicaties als Microsoft. Daarnaast vind je het leuk om met klanten in contact te zijn en ben je communicatief vaardig. Voor de functie van Administratief Commercieel Medewerker heb je een MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring of de wil om het vak te leren. Want ook als je pas net klaar bent met je mbo-opleiding nodigen we je van harte uit om met ons in gesprek te gaan.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden. Wat nog meer van ons kunt verwachten:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair.

Wie zijn wij?
VSL air is leverancier van luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van luchttechnische installaties. VSL air maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Met ruim 50 jaar ervaring is VSL air een betrouwbare partner en ontzorgen we onze klanten. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. We werken landelijk, maar hebben een sterke regionale functie.

Solliciteren?
Mooie job toch? Solliciteer en stuur je brief en CV naar HRM@vink-vitae.nl. Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Lex Verheij 06-20 51 00 22.

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl