VSLAir | fulltime | Katwijk (ZH)

Artikelbeheerder

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om in de technische sector te werken? Dan is deze vacature wat voor jou! VSL Air is aan het groeien en wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en oplossingsgerichte Artikelbeheerder die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
Als Artikelbeheerder heb je een cruciale rol binnen onze organisatie. Je zorgt ervoor dat de artikeldatabase altijd up-to-date is. Zo beschikken jouw collega’s en onze klanten altijd over de juiste productinformatie en prijzen. Je hebt veelvuldig overleg met diverse afdelingen, waaronder inkoop, en je adviseert over de impact van wijzigingen. Jouw werkzaamheden als Artikelbeheerder zijn onder andere:

  • Aanmaken en wijzigen van artikelen en producten in het artikel bestand;
  • Maken van een impact analyse van wijzigingen in de voorraad, bestelgrootte en doorloopsnelheid;
  • Inlezen van externe prijzen en artikelen van externe leveranciers;
  • In overleg met de afdeling inkoop zoeken naar alternatieven voor uitlopende artikelen.

Wie ben jij?
Je hebt een ruime ervaring met softwareapplicaties als Microsoft office en bent secuur en analytisch. Omdat er veel afstemming plaatsvindt, ben je communicatief sterk. Voor de functie van Artikelbeheerder heb je een MBO werk- en denkniveau met minimaal twee jaar werkervaring. Maar ook als startende HBO’er komen we graag met je in gesprek.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden.

Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar;
  • Een goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt; 
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair. 

 

Wie zijn wij?
VSL air is leverancier van luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van luchttechnische installaties. VSL air maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Met ruim 50 jaar ervaring is VSL air een betrouwbare partner en ontzorgen we onze klanten. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. We werken landelijk, maar hebben een sterke regionale functie. 

Solliciteren?

Mooie job toch? Solliciteer en stuur je brief en CV naar HRM@vink-vitae.nl

Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Lex Verheij 06-20 51 00 22.

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl