Vinkgroep | fulltime | Katwijk (ZH)

Manager Service en Onderhoud

innen Vink Groep zien we altijd kansen! Zo ook om onze service dienstverlening verder uit te breiden. Om de serviceorganisatie op te bouwen, zijn wij op zoek naar een ervaren en communicatief sterke Manager Service & Onderhoud.

Wat ga je doen?

Als Manager Service & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van de nieuwe service- & onderhoudsorganisatie van de Vink Groep. Bovendien krijg je de kans jouw eigen team op te bouwen, aan wie je ook leiding geeft. Je onderhoudt de contacten met onze huidige klanten en gaat actief op zoek naar mogelijkheden om ons netwerk en service-activiteiten verder uit te breiden. Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Het in samenspraak met de werkmaatschappijen van de Vink Groep aanscherpen van het strategisch plan;
  • Het opstellen van alle processen en documentatie;
  • Binnenhalen van contracten en deze zowel technisch als financieel bewaken.

Wie ben jij?
Je bent communicatief en commercieel sterk en vindt het een uitdaging om de serviceorganisatie helemaal vanaf de start op te bouwen. Bij voorkeur breng je een ruime ervaring als servicemanager binnen een installatietechnische omgeving mee.  Je bent innovatief en hebt een hbo werk- en denkniveau.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden.

Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een elektrische leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair.

Wie zijn wij?

De werkmaatschappijen binnen de Vink groep in Katwijk houden zich bezig met het ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van luchttechnische infrastructuur. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner en zijn we met name actief in de Utiliteitsbouw, Cleanrooms, Datacenters en Life-science.

Meer weten over ons bedrijf? Kijk gerust rond op onze website.

Solliciteren?

Interesse in deze uitdagende functie? Solliciteer en stuur je brief en CV naar HRM@vink-vitae.nl. Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Arjan Wierenga via 06-57 08 57 90.

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl