Bouw aan jouw loopbaan bij Vink Groep

Image

Bouwen aan de toekomst

Erkend leerbedrijf

Bij Vink Groep krijg je de ruimte om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. We geloven in investeren in de toekomst, en dat begint met jou. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze bedrijven om via een leer-werkplek, een stage of afstudeeropdracht vorm te geven aan jouw ontwikkeling en opleiding. Als erkend leerbedrijf bieden we een dynamische leeromgeving en geloven we in het belang van het delen van kennis en ervaring. 

Bij ons krijgen leerlingen en stagiairs de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen en te werken aan hun vaardigheden onder begeleiding van ervaren professionals. Ook als je al jaren werkzaam bent, hebben we oog voor jouw ontwikkeling en faciliteren we hier graag in. Door onze betrokkenheid bij het opleiden van (toekomstige) vakmensen dragen we bij aan de duurzame ontwikkeling van ons vakgebied. 

Meer over Vink Groep
Praktijkervaring opdoen bij Vink Groep

Stages

Bij Vink Groep bieden we diverse stageplekken, afstudeerprojecten en leerwerkplekken aan ambitieuze studenten. Zij krijgen de kans om hun kennis in de praktijk toe te passen en waardevolle ervaring op te doen. Maak deel uit van een dynamisch team dat zich richt op innovatie binnen onze sector. Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met ervaren professionals, waardoor je binnen no-time jouw vakinhoudelijke kennis vergroot.

We streven ernaar om jouw (stage)periode bij Vink Groep zo leerzaam en waardevol mogelijk te maken door je te betrekken bij interessante projecten en uitdagende taken die aansluiten bij jouw interesses en studierichting. Klaar voor de uitdaging?
Bekijk onze stage vacatures

Wind mee in je carrière

Opleidingsmogelijkheden

Klaar om jouw carrière een boost te geven? Ontdek de opleidingsmogelijkheden bij Vink Groep. Of je nu al jarenlange werkervaring hebt of nog in de schoolbanken zit, wij staan klaar om je verder te helpen ontwikkelen. Zo kun je kiezen voor cursussen of vakgerichte opleidingen die jou helpen jouw vakkennis verder uit te bouwen.

Wil je je omscholen op de werkvloer? Mooi! We helpen je graag op weg en kijken waar jouw kracht en kansen liggen. Zo vinden we altijd een weg die bij jou past. Bij Vink Groep investeren we graag in onze eigen mensen.
Praten over de mogelijkheden

Jouw toekomstige collega's

Aan het woord

Joey

Meewerkend voorman Vink Products

"Vink is een bedrijf dat iets wat goed is nog beter wil maken en dat is elke dag weer een leuke uitdaging. Ik voel me hier thuis en kan blijven groeien. Ik kwam binnen als leek en ben nu een echte professional, daar ben ik trots op." 

Interesse in werken bij vink?

Wij sparren graag over jouw droombaan!

Kom op de koffie