Vinkgroep | fulltime | Katwijk (ZH)

Stage HRM bij de Vink Groep

Ben je een leergierige en enthousiaste HRM-student en op zoek naar een stage per september 2023? Vin je het leuk om alle aspecten van het vakgebied te leren kennen en wil je de Vink Groep helpen verder te ontwikkelen binnen het HRM-vakgebied? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een HR-stagiair(e) die ons team komt versterken. Je maakt deel uit van een klein en hecht HR-team, bestaande uit een HR-manager en HR-medewerker. Hierdoor kunnen we je de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen met alle voorkomende HR-werkzaamheden. Wat ga je doen en leren:

  • Je leert hoe je vacature teksten opstelt en zoekt op de diverse kanalen mee naar geschikte nieuwe collega’s;
  • Je kan diverse projecten oppakken binnen het HR-werkveld;
  • Je denkt mee in het verbeteren van de HR-processen;
  • Je leert hoe je diverse HR-gerelateerde gesprekken voert, denk hierbij aan sollicitatiegesprekken en coachgesprekken;
  • Je beantwoordt diverse HR gerelateerde vragen, zowel persoonlijk als via telefoon en e-mail;
  • Je biedt ondersteuning bij het uitvoeren van diverse administratieve HR-taken.

Wie ben jij?
Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars hbo-student in de richting van HRM. Je bent proactief en iemand die makkelijk zelfstandig aan het werk kan. Je vindt het leuk om ervaring op te doen binnen een organisatie met een open en informeel karakter.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leerzame tijd waarin je echt kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Binnen onze organisatie hebben we korte lijnen en ga je samenwerken met gemotiveerde en betrokken collega’s. We staan er ook voor open om van jou te leren, graag zelfs.

Voor jouw inzet ontvang je een maandelijkse bruto stagevergoeding van €600,-

Benieuwd naar de ervaring van onze vorige HRM-stagiare Noa? Dat lees je hieronder.

Wie zijn wij?

De Vink Groep is gevestigd in Katwijk en biedt totaaloplossingen op het gebied van industriële luchtbehandelingsinstallaties. Van ontwikkelen, ontwerpen, leveren en installeren tot het onderhouden van de installatie. Op iedere plek, binnen of buiten en overal ter wereld!

Solliciteren?

Is deze stage wat voor jou? Stuur je CV en motivatie naar HRM@vink-vitae.nl. Voor meer informatie, neem contact op met Cindy Steegman HR Manager via 06-11859303.

Ervaring

Benieuwd naar de ervaring van onze vorige HRM-stagiare Noa? Ze verteld je er graag meer over.

“De afgelopen 20 weken heb ik, Noa Boonstoppel, stage gelopen bij Vink Groep. De tijd is voorbijgevlogen en ik heb de periode als zeer leuk en leerzaam ervaren. Vink Groep is in mijn ogen een praktische en informele organisatie waar (kantoor)deuren altijd openstaan.

Ik heb een hoop nieuwe mensen leren kennen waar ik altijd vragen mocht stellen en veel van heb geleerd. Tijdens mijn stage heb ik verschillende soorten taken opgepakt. Van bonusbrieven opstellen tot coachgesprekken voeren. Daarnaast heb ik twee leuke projecten opgestart waar ik een programma heb uitgezocht waarmee documenten nu online worden ondertekend. Verder ben ik bezig geweest met het vernieuwen van de functieprofielen binnen de Vink Groep.

Af en toe vond ik het lastig om zaken helemaal zelf op te starten als tweedejaars student, maar gelukkig kreeg ik alle ondersteuning die ik nodig had van mijn stagebegeleidster Cindy Steegman.

Terugkijkend op de afgelopen 20 weken heb ik echt geleerd om zelfstandig aan de slag te gaan en dingen zelf uit te zoeken, dat is voor mij erg waardevol.”

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl