VSLAir | fulltime | Katwijk (ZH)

Technisch Commercieel Manager

VSL Air is in beweging. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke Technisch Commercieel Manager die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?


Als Technisch Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het commerciële beleidsplan en geef je leiding aan het team commerciële binnendienst. Je onderhoudt de contacten met onze huidige klanten en gaat actief op zoek naar mogelijkheden om ons netwerk en commerciële activiteiten verder uit te breiden. Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Het zorgdragen voor een kwalitatief en efficiënt order en offerte proces, om de tevredenheid van onze klanten zo hoog mogelijk te houden;
  • Het optimaliseren van de structuur van de afdeling en het coachen en ontwikkelen van medewerkers;
  • Engineeren en calculeren van binnengekomen aanvragen.

Wie ben jij?


Wij zoeken een collega die communicatief en commercieel sterk is. Je hebt een technische achtergrond (bij voorkeur HVAC) met een hbo werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met leidinggeven en vindt het  leuk om jouw team verder op te bouwen.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden. Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een elektrische leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair.

Wie zijn wij?


VSL Air is een groothandel van luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van luchttechnische installaties. VSL Air maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Met ruim 50 jaar ervaring is VSL Air een betrouwbare partner en ontzorgen we onze klanten. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. We werken landelijk, maar hebben een sterke regionale functie.

Solliciteren?


Mooie job toch? solliciteer en stuur je brief en CV naar HRM@vink-vitae.nl. Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Lex Verheij op 06-20510022.

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl