Verhalen van werkplezier, ambitie en samenwerking

Jouw toekomstige collega’s aan het woord

Ontmoet de mensen van Vink

Vink Groep doet er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren. Een plek waar onze medewerkers elke dag met frisse energie naar hun werk gaan. Jouw toekomstige collega’s weten natuurlijk als geen ander wat Vink, Vink maakt. Benieuwd? Lees snel verder.

Start jouw verhaal bij Vink
Jasper - Chef Monteur

Al 5 jaar met een glimlach naar werk

Op dit moment ben ik Chef Monteur bij Vink Systemen. Mijn opleiding als commercieel medewerker binnendienst was breed en na mijn opleiding ben ik bij VSL Air terechtgekomen. Een vriend van mij werkte toen bij Vink Systemen en dat leek mij ook leuk. Toen heb ik de overstap naar Vink Systemen gemaakt en nu, na al die jaren, ben ik nog steeds trots om deel uit te maken van dit betrouwbare en flexibele bedrijf.

Mijn dagen zijn nooit hetzelfde. Ik leid montageteams, communiceer met verschillende partijen en help mijn collega's groeien. Wat Vink anders maakt dan andere bedrijven? De vrijheid, de mogelijkheden tot groei en de investering in ons als medewerkers. Hier blijven werken voelt als een continu leerproces vol uitdagingen. Daarnaast is het gewoon een hele fijne club met hele leuke collega's. Als ik over mijn werk praat, is het altijd met een glimlach.

Joey - Meewerkend voorman Vink Products

Van leek naar professional

Ik heb de koksopleiding gedaan en als kok gewerkt, maar na een tijdje was ik toe aan iets anders. Bij Vink Products vond ik mijn plek en heb ik een volledige opleiding tot zelfstandig constructiemedewerker gevolgd. Ondertussen zit ik al 4 jaar bij Vink en ben ik van constructiewerker gegroeid naar meewerkend voorman. De sfeer is goed, collega's staan altijd voor elkaar klaar. Vink is een bedrijf dat iets wat goed is nog beter wil maken en dat is elke dag weer een leuke uitdaging. Ik voel me hier thuis en kan blijven groeien. Ik kwam binnen als leek en ben nu een echte professional, daar ben ik trots op. 

Vink Verhalen
Tim  - Commercieel Medewerker 

Ik zie genoeg uitdagingen en kansen

Ik heb een achtergrond in metaaltechniek en werktuigbouwkunde en ben na een baan in de supply chain bij Vink Groep terecht gekomen. Op dit moment werk ik als Commercieel Medewerker bij VSL Air. Elke werkdag is anders en biedt kansen. Het team is onwijs behulpzaam en de sfeer is goed. Mijn dagen zijn gevuld met klantcontact, offertes maken en projecten beheren en die diversiteit is leuk. Wat Vink typeert? Menselijkheid en een streven naar vooruitgang. Ik zie hier genoeg uitdagingen en kansen om te groeien. Mijn passie voor techniek wordt hier volledig benut, en ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer gaat brengen. 

Toe aan een frisse uitdaging? 

Neem een kijkje in onze fabriek

Interesse in werken bij vink?

Wij sparren graag over je droombaan.

Kom op de koffie