Werken bij – OUD

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Vink

Bij de Vink Groep zijn we altijd op zoek naar talent. Wij bieden mogelijkheden in verschillende functiegebieden. Bekijk onze vacatures en we zien je graag in Katwijk.

Werken bij Vink Groep betekent samen werken aan oplossingen die ertoe doen. Met je collega's realiseer je innovaties en bouw je aan producten die zorgen voor schone lucht.

Op zoek naar een stage of leerwerkbedrijf?

Erkend leerbedrijf

Vink Groep is een erkend leerbedrijf en investeert in opleiding en persoonlijke ontwikkeling van talent. Of je al ruime werkervaring hebt, of nog op school zit, Vink Groep helpt jou verder te ontwikkelen. We bieden diverse stages, afstudeerprojecten of leerwerkplekken aan. Ook op het gebied van opleidingen is veel mogelijk en ondersteunen we jou met cursussen en vakgerichte opleidingen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot het lopen van stage, een BBL leerwerkplek of omscholing op de werkvloer, neem dan contact met ons op. Cindy Steegman, Hoofd Personeel & Organisatie, via 06 11 85 93 03 of stuur je e-mail naar cindysteegman@vink-vitae.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Uitdagende banen in de techniek

Onze vacatures

Staat er geen vacature voor jou tussen
maar wil je wel bij Vink werken?

Stuur jouw CV naar ons op!

Kom in contact