Vink groep

Functioneel Beheerder

De Vink Groep is in beweging, zo ook onze afdeling ICT. Door de groei van onze organisatie en de herverdeling van werkzaamheden, zijn we op zoek naar een Functioneel Beheerder om ons ICT team te versterken.

Wat ga je doen?
Als Functioneel Beheerder bij de Vink Groep ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de applicaties voor de (interne) gebruikers. Dit doe je door gebruikers de juiste autorisaties te geven, storingen op te lossen en wijzigingen en verbeteringen door te voeren. Hiervoor heb je regelmatig contact met leveranciers en externe adviseurs. Je zorgt er ook voor dat alle kennis over de applicaties beschikbaar is door dit juist te documenteren.

Wie ben jij?
Omdat je veel in contact bent met collega’s en leveranciers, ben je communicatief sterk en klantgericht. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een opleiding richting ICT. Ook gedreven starters die gemotiveerd zijn om in dit vak aan de slag te gaan, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden. Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede werk privé balans met 27 vakantiedagen en 6,5 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband;
  • Goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor (innovatieve) ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder de jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair.

Wie zijn wij?
De bedrijven van de Vink groep in Katwijk houden zich bezig met het ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van luchttechnische infrastructuur. Onze producten worden toegepast in diverse branches, zoals: life science, retail, horeca en utiliteit. 

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Heb je interesse in de functie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Piet Ruigrok op telefoonnummer 06-22018695. Wil je direct solliciteren, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via email: HRM@vink-vitae.nl