VSL Air

Logistiek Medewerker

VSL Air is in beweging. Vanwege groei binnen onze organisatie zoeken wij een enthousiaste, flexibele en oplossingsgerichte Medewerker Logistiek die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Logistiek ben je medeverantwoordelijk voor de juiste afhandeling van de goederenstroom in het magazijn. Je bent voornamelijk bezig met het orderpicken van de bestellingen die door klanten zijn geplaatst. Wanneer er goederen binnenkomen zorg je ervoor dat deze worden verwerkt en opgenomen in het magazijn. Uiteraard horen hier ook lichte administratieve werkzaamheden bij.

Wie ben jij?
Omdat je veel in contact bent met klanten en collega’s van andere afdelingen, ben je communicatief sterk en klantgericht. Je hebt affiniteit met techniek, zakelijk of privé, en een MBO werk- en denkniveau. Ook als je aan het begin van je carrière staat of toe bent aan een nieuwe rol of branche, gaan we graag met je in gesprek.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden. Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  •  Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar;
  • Een goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair.

Wie zijn wij?
VSL Air is leverancier van luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van luchttechnische installaties. VSL Air maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Met ruim 50 jaar ervaring is VSL Air een betrouwbare partner en ontzorgen we onze klanten. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. We werken landelijk, maar hebben een sterke regionale functie.

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Mooie job toch? Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl
Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Lex Verheij 06-20510022