Wij creëeren schone lucht voor iedereen, in elke ruimte en over de hele wereld.

Werk mee aan lucht

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn Vink

De diverse bedrijven binnen de Vink Groep bedenken altijd een optimale oplossing voor lucht. Schone lucht om in te werken, te ontspannen of juist om te produceren in een optimaal binnenklimaat. Met een team vol experts realiseren we luchttechnische oplossingen die ertoe doen.

Ga voor een vliegende start en kom werken in een van onze uiteenlopende functiegebieden, met als gemene deler: schone lucht! Van het ontwikkelen en ontwerpen tot het leveren, installeren en onderhouden, wij gaan elke uitdaging aan. Jij ook?

Kom werken bij Vink Groep, Vink Systemen, Vink Products, Induct, VSL Air of Vink Services. 

Jouw toekomstige collega's

Aan het woord

Jasper Plug

Chef Monteur bij Vink Systemen

"Vink is een leuk en flexibel bedrijf en er zijn veel mogelijkheden.  Een daarvan is doorgroeien, Ze denken altijd goed met je mee en willen ook in jou investeren. Ik zit nu al 5 jaar bij Vink en ben hier nog lang niet klaar."

Waarom werken bij Vink?
trots op onze cultuur

Flexibiliteit

Wij denken met je mee!

We streven ernaar om onze medewerkers te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, je wilt specialiseren of je werkuren wilt aanpassen aan jouw behoeften, bij Vink zijn we toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin jouw potentieel tot bloei komt.

Ambitie

Als ambitieus bedrijf streven we elke dag naar vooruitgang.

Bij Vink Groep krijg je de ruimte om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. We investeren in de toekomst, en dat begint met jou. Of je nu al jarenlange werkervaring hebt of nog in de schoolbanken zit, wij staan klaar om je verder te helpen om zo het beste uit jezelf te halen.

Expertise

Werken in een team van experts die weten wat ze doen.

Ons team van vakmensen heeft kennis van zaken. Als expert in lucht realiseer je samen met je collega's producten en projecten die zorgen voor schone lucht. We hebben plezier in wat we doen en vinden voor elke uitdaging een deskundige oplossing.

Samen

Bij Vink Groep doen we het samen.

We zijn open en betrokken. Als familie zijn we trots op wat we met elkaar en onze samenwerking partners bereiken. Je komt te werken in een betrokken omgeving met veel persoonlijke aandacht, waarin met plezier en passie gewerkt wordt. Ons team is hecht en we ondernemen leuke activiteiten met elkaar. Onze jaarlijkse zomer BBQ en Kerstfair zijn een begrip.

Image

Flexibiliteit

Image

Ambitie

Image

Expertise

Image

Samen

Toe aan een frisse uitdaging?

Kom ons team versterken als

 

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor diverse projecten. Voornamelijk Utiliteitsbouw, Cleanrooms, Datacenters en Life-science zowel in de detail-engineeringsfase, de voorbereidende fase als tijdens de uitvoering. Een hele mooie functie dus! 

Bekijk meer en solliciteer > 

Kom jij ons team versterken?

Neem een kijkje in onze fabriek

Interesse in werken bij vink?

Wij sparren graag over jouw droombaan!

Kom op de koffie